Nordic-C

Nordic-C

 

Efter at have gennemført et MBO i efteråret 2007, havde vi et ønske om dels at få en investor ind i ejerkredsen og dels komplettere vores kompetencer i bestyrelsen. I forbindelse med en søgning af investorer, blev Morten Poulsgaard anbefalet via vores tidligere ejer. Morten blev kontaktet og vi oplevede fra første kontakt en seriøs og engageret behandling. Via sit store netværk og drive, lykkedes det for Morten at finde et perfekt match, hvor vi ikke blot fik en ny investor, men også komplementeret vores kompetencer indenfor produktion og LEAN.

 

Samarbejdet, der i opstarten primært drejede sig om investor søgningen, blev hurtigt udvidet til også at omfatte Mortens deltagelse i bestyrelsen, ligesom han også personligt engagerede sig som investor i selskabet. Her har Morten også bevist sit værd, som en god sparringspartner i vores forretningsudvikling, ligesom han via sin finansielle baggrund har bidraget til at få etableret en god relation til vores pengeinstitut.

 

Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger af Morten uanset, om det drejer sig om M&A eller sparring i forbindelse med forretningsudvikling.

 

Torben Thodsen Petersen

Adm direktør